Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (2024)

JAN selecteerde 8 serums die de strijd met de tijd voor je aangaan.

Door en

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (1)

De holy grail in skincare? Dat zijn toch echt wel producten die tekenen van huidveroudering effectief tegengaan. Hoewel er niks mis is met een ouder wordende huid, is het altijd prettig om het proces op het oog iets te vertragen. Dit doe je door je huid goed te hydrateren met een fijne crème of serum, die past bij je huid. Logisch dat je je afvraagt welke anti-aging serums en bijbehorende ingrediënten nou echt goed werken - en daarom tipt JAN de 8 beste anti-aging serums die het proberen meer dan waard zijn.

8x de beste anti-aging serums:

1

Rituals - Radiance anti-aging serum

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (2)

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Rituals.

Op zoek naar een serum dat je huid van nature laat stralen? Dankzij het Bakuchiol Repair Complex minimaliseert dit Radiance anti-aging serum van Rituals de eerste tekenen van huidveroudering. En dat is nog niet alles: dit serum bevordert bovendien de celvernieuwing én zorgt ervoor dat je huid zijn elasticiteit behoudt. Het resultaat? Een stralende huid!

€30,90

SHOP NU

2

Dr. Barbara Sturm - Super Anti-Aging gezichtsserum

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (3)

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Farfetch.

Doordat dit serum hyaluronzuur bevat met zowel een laag als een hoog moleculair gewicht, hydrateert het zowel aan de oppervlakte als dieper in de huid. De voedende en plumping formule helpt irritatie te verminderen door de toevoeging van glidkruid en posteleanextracten en de beschermende antioxidant glutathion. Een investering, dit serum, maar

€295

SHOP NU

3

Sylk - Vitamin C serum

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (4)

Sylk's professional facial serum beweert het best geteste gezichtsserum op de Nederlandse markt te zijn. Dit serum bevat Vitamine C, Vitamine E en hyaluronzuur, wat samen een krachtig antioxidantenwffect creëert op de huid. Houdt je huid mooi zuiver én egaal.

€23,95

SHOP NU

Advertentie - Lees hieronder verder

4

The Ordinary - Matrixyl 10% + HA - anti-aging serum

Breng tweemaal per dag een paar druppels van dit serum aan op je voorhoofd en rond de ogen en merk na een aantal keer aanbrengen al dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Dit serum bevat het bestandsdeel Matrixyl, een gepatenteerde oplossing welke heeft aangetoond het uiterlijk van lijnen en rimpels te verminderen.

€12

SHOP NU

5

Collistar - Bust Pure Actives

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (6)

Collistar Attivi Puri werkt verstevigend en gaat rimpels tegen. Collageen is uiterst belangrijk wanneer we praten over een compacte huid en helaas wordt juist dit bestanddeel in de huid sneller aangetast en minder snel weer aangemaakt. Dit serum van Collistar biedt dan ook intensieve en doelgerichte werking om de huid weer stevig en compact te maken en daarbij het verlies aan veerkracht en soepelheid van het huidweefsel te bestrijden.

€43,20 €38,88

SHOP NU

6

Estée Lauder - Advanced Night Repair

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (7)

Getest en bewezen door Estée Lauder: fijne lijnen en rimpels worden na gebruik van dit serum minder zichtbaar, met als resultaat een jonger uitziende, stralende en egalere huid. Dit nachtserum bevordert daarbij het natuurlijke zuiverings- en synchronisatieproces van de huidcellen, zodat de huid sneller herstelt van schade die wordt aangedaan van buitenaf.

€20 €18

SHOP NU

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Paula's Choice - Resist Anti-Aging Ultra-Light Antioxidant Serum

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (8)

Antioxidanten ondersteunen de huidbarrière en beschermen de huid tegen zonneschade en milieuvervuiling. Daarnaast bevat dit serum van Paula's Choice ook nog Vitamine C om de huid te helpen verstevigen en te laten stralen. Fijne bijkomstigheid: alle producten van Paula's Choice zijn niet op dieren getest en vrij van parfum.

€41

SHOP NU

8

Dior - Capture Youth

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (9)

Dior's zeer krachtige Capture Youth serum is rijk aan natuurlijke polyfenolen die helpen het gebrek aan veerkracht en elasticiteit van de huid te bestrijden. Dit serum bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten, dringt snel in de huid en heeft een ontspannend effect op het gezicht.

€98

SHOP NU

Dit zijn de 8 beste anti-aging serums die het proberen waard zijn. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 6312

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.