Fantastisk Mat med Probiotika for Barn som Kan Ha Stor Innvirkning! - Ungen din's Table (2022)

Prøv disse enkle matvarer med probiotika for barn som kan ha fantastiske helsemessige og atferd fordeler! Plus, lære å lage din egen probiotiske rik mat for dine barn eller småbarn.,

Fantastisk Mat med Probiotika for Barn som Kan Ha Stor Innvirkning! - Ungen din's Table (1)

Som folk flest, for årene jeg har kjent at probiotika er bra for oss og sikkert bra for barna våre også, men i løpet av det siste året, og jeg har blitt mye mer utdannet på hvor kritiske de egentlig er.

jeg har vært å lære hvordan å støtte min helse med mat og bokstavelig talt kurere noen av mine plager som hadde vært plaget meg i mange år… acid reflux, ekstrem tretthet og hodepine.,

Som jeg har studert og personlig gjort store endringer i livsstil til kostholdet mitt, jeg har lært hvordan vår gut – det er alt fra vår hals gjennom vårt fordøyelsessystem – har en innvirkning på alle områder av vår helse. Det er faktisk en bevist sinn-gut-tilkobling! Mens jeg har vært på en reise for å helbrede meg selv først, det er umulig ikke å anerkjenne den grelle sannheten er at hva barna våre spiser påvirker deres gut og følgelig deres helse og atferd.

jeg har hatt å kjempe med at realisering mot det jeg vet som en fôring terapeut og hvordan vi håndterer matvarer med barn., Jeg mener at vi ikke bør ei demonisering av visse typer mat for barn, eller en forelesning i det uendelige om helse og ernæring fordi det ofte skaper en dypere ønske for de usunn mat.

En måte vi kan bidra til å gi våre barn et sunt gut og lagt om ernæring er å begynne å tilby matvarer med probiotika som barn og småbarn vil være mer sannsynlig å spise!

Gjør Barnet Trenger Mat med Probiotika?

lurer Du kanskje på om barnet virkelig trenger probiotika, og de fleste leger ville si ja, de kan være et bra supplement, men ikke nødvendigvis obligatorisk., I dette innlegget, vi snakker ikke om probiotika i pille form, selv om det er et alternativ, i stedet, vi kommer til å fokusere på hvordan å inkludere dem naturlig i matvarer barnet spiser.

Den nederste linjen er, generelt, de er gunstig for de fleste barn. Og, kan være spesielt nyttig for en rekke utfordringer barn møter…

(Video) Eat This For Massive Fasting Benefits

Probiotiske Matvarer Kan Være Svært Nyttig for Barn med…

Det kan overraske deg å vite akkurat hvor mange «problemer» barna ansikt som kan bli hjulpet av probiotika. Dette kommer vi tilbake til sinnet-gut-tilkobling, samt den åpenbare slags fordøyelse problemer., Probiotika faktisk er små bugs, gode bakterier, som går inn i vår hele fordøyelsen spor (aka gut) og ødelegge den dårlige bakterier som vi mottar fra maten vi spiser og ulike medisiner.

Gut helse for barn er en big deal, som vi bare begynner å innse implikasjoner for.,stipation (vær forsiktig med melkeprodukter om, mange barn er følsomme for det og det kan forverre forstoppelse, selv om det inneholder probiotika som med meieriprodukter)

 • Diaré
 • Acid Reflux
 • Hyppige urolig mage
 • Ekstrem tretthet
 • Angst og kronisk bekymringsfull
 • Dårlig oppmerksomhet
 • Dårlig minne
 • Dårlig oppførsel (hyppige raserianfall)
 • Hyppig sykdom/dårlig immunforsvar (Se dette innlegget om Hvordan du kan Øke Barnets Immunsystem for flere ideer)
 • selvfølgelig, noen av disse problemene nevnt ovenfor kunne ha flere lag og årsaker som er knyttet til dem., I noen tilfeller, probiotiske matvarer kan vise til en drastisk forbedring og i andre, flere tiltak og strategier vil være nødvendig.

  Fantastisk Mat med Probiotika for Barn som Kan Ha Stor Innvirkning! - Ungen din's Table (2)

  Noen Retningslinjer for Mat med Probiotika for Barn

  Ulike matvarer har ulik probiotika, eller gode bakterier, naturlig innsiden av dem. I den verden av gut helse, det er en egen kategori alle til sin egen, som er virkelig super probiotiske matvarer. De er fermentert mat.

  Fermentert mat har blitt mer populært i de senere år. Tror kombucha, kefir, og til og med hjemmelaget surkål.,

  Disse fermentert mat er awesome, og jeg vil dele noen bestemt hvilke som fungerer flott for barna, men de må pakke en stor punch. Det betyr at det er mye av probiotika innsiden av dem. Hvis du eller barnet ditt begynner å spise disse fermentert mat (og jeg håper du gjør!), ta det sakte. Det betyr at ca 1 tbsp eller så den første gang, og langsomt øke fra det.

  Et stort angrep av selv gode bakterier når ditt barns kroppen ikke er vant til det, kunne forlate dem oppblåst følelse.,

  Andre matvarer som har noen probiotika i dem er på et lavere volum, som for eksempel yoghurt, og kan brukes i normale porsjoner. Hvis du gir ditt barn en ny probiotiske mat, alltid se etter noen reaksjon etter å ha spist, selv opp til 48 timer senere.

  (Video) MYSTERIES OF CANADA - Mysteries with a History

  til Slutt, hvis du har noen bestillinger på hele eller spørsmål, kontakt ditt barns lege.,

  Hvilken Alder Kan Du Gi Dine Barn eller Småbarn Matvarer Med Probiotika

  Det er en mangel på forskning innen området når det er en god tid å starte probiotiske matvarer med barn, småbarn, eller til og med babyer, men de fleste leger og helsepersonell som er komfortable ved 9 måneders alder og oppover.

  Igjen, husk å utøve ovennevnte forholdsregler særlig med babyer!

  Matvarer Med Probiotika for Barn og Småbarn!

  Du vil finne det er noen kategorier av probiotiske matvarer for barna nedenfor., Ett er for matvarer som har probiotika/gode bakterier naturlig forekommende, men nivået av bakterier i dem varierer ganske mye. En annen liste er for de super probiotiske matvarer: ferments. Fermentert mat kan kjøpes i butikken, og jeg ser dem bli tilgjengelig oftere.

  En nyttig tips er å sørge for at uansett hva maten du kjøper inneholder levende kulturer eller stammer. Det er vanligvis sier dette til høyre på forsiden av pakken, men hvis du ikke er sikker, kan du se på listen over ingredienser som du bør se ord som Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium bifidum.,

  Så, rotere gjennom merker så mye som mulig, fordi når fermentert mat er produsert, inkluderer de spesifikke stammer av bakterier for å sikre smaken er alltid den samme.

  Roterende gjennom merkevarer gir et større utvalg av gode bakterier, og det er det du ønsker. Men, jeg vil også oppfordre deg til å vurdere å lage din egen fermentert mat som inneholder tusenvis av flere stammer av bakterier, og det er SUPER billig.,

  Matvarer Med Innebygd Probiotika

  Alt du trenger å gjøre er å plukke opp disse matvarer i dagligvare:

  • Yoghurt – sørg for at den inneholder «live kulturer»
    • Yoghurt kan også gjøres hjemme, og er en fullt fermentert mat. Her er en oppskrift hvis du ønsker å lage din egen!,Matvarer Med Prebiotika

     Prebiotika er god mat for probiotika så det kan være lurt å inkludere disse i ditt barns kosthold også:

     (Video) 💚 Meghan Markle - Love Is the Name 🌺

     • Bananer
     • – Bygg
     • Epler
     • Linfrø (tenk om sliping og blande inn havregryn eller yoghurt)
     • Løk
     • Asparges

     Matvarer Du Kan Lett Gjøre å Lage Probiotika (aka Fermentert Mat) At Barna Faktisk Spiser

     Min familie har vært gjæring våre matvarer for ca 3 måneder nå, og jeg skal være den første til å innrømme at i begynnelsen var jeg overveldet med å komme i gang selv om jeg visste hvor viktig det var., Jeg tenkte at det var en slags magi eller vanskelig kjemi som ville finne sted, ikke helt tilfelle. Gjør din egen gjæret og probiotiske-rik mat kunne ikke være enklere

     Gjæring din egen mat, er noe folk har gjort i sine kjøkken i tusenvis av år, lover jeg at dere kan klare det også, og fordelene er fantastisk!

     Dette er noen av mine favoritt fermentert mat for barn, linkene er enkle oppskrifter:

     • Gjæret Dill Sylteagurk Grønne Bønner – Hendene ned barnet mitt favoritt. Hver og en av barna mine sluker disse., De er veldig enkle å lage, så alt du trenger å gjøre er å ta ferske grønne bønner, sette dem i norgesglass, dekker med vann, havsalt, dill og litt hvitløk (vi utelater pepper). Du la det sitte på disken for et par dager, og voila, crunchy friskt grønne bønner som du vil sverge var en sylteagurk!
     • Gjæret Pickles – Dette er super bra også, bare ikke klippe din agurker å tynne eller de vil ikke bli sprø! Instruksjonene er ganske mye det samme som ovenfor.,
     • Gjæret Ketchup – Dette har litt av en tanger/sur smak enn vanlige ole’ ketchup, men gjør en liten gruppe kan bidra til å få tonnevis av gode probiotika i noen ketchup elsker.
     • Gjæret Mild Salsa – Tjene dette vil tortilla chips og noen avocado!
     • Gjæret Ranch – Perfekt for ranch dyppe type!
     • Surkål – Ja, jeg er liste dette her for barna! Hjemmelaget gjæret surkål er ganske annerledes enn den typen som du kjøper i en pose. Det har fortsatt en bestemt lukt, selv om det ikke på langt nær så sterkt., Riktignok bare en av mine barn har hoppet på surkål bandet vogn, men venner av oss (som har lært meg mye om gjæring) har to barn som spør etter det!

     Et Par Notater på Gjæret Probiotiske Matvarer

     De matvarer som du gjære vil bli holdt i et norgesglass, eller muligens en crock hvis du kommer stort! Du kan gjøre flere krukker på en gang eller starte en. Trenger du å lagre dem på et møte eller på et tørt sted. De fleste matvarer ta 4 dager eller så å gjære ved romtemperatur.,

     vil Du vite maten er klar fordi du ser bobler eller litt juice kan lekke fra det – de er gode ting.

     Hvis din probiotiske rik gjæret mat ikke synes å være å gjøre noe, lukter det. Hvis det lukter stygt, det gjorde ikke ta og du må kaste den. Men, dette har sjelden vært vår erfaring!

     Det er også en mulighet for at noen mugg kan dannes på toppen, dette er normalt. Ønsker du å bare skrape det av. Fylling mat og væske nær lokket vil bidra til å hindre dette!

     Affiliate koblinger som brukes nedenfor. Se vår full offentliggjøring.,

     Grunnleggende Forsyninger for å Komme i Gang med Fermentert Mat

     Hvis du er klar til å bruke noen av de ovennevnte oppskrifter, det er et par grunnleggende verktøy/ingrediensene du trenger for å komme i gang. Du kan ha alt du trenger for allerede i kjøkkenet ditt:

     (Video) WOULD UFOs STOP A NUCLEAR ATTACK..? - Mysteries with a History

     • havsalt – Denne fn-iodized versjon av salt er viktig, du kan plukke det opp på hvilken som helst butikk eller her. Jod kan hemme gjæringsprosessen.
     • Filtrert Vann – Vi har brukt vår kjøleskap filtrert vann helt fint, men fullstendig de-clorinated vann kan bli funnet i kanner på din lokale butikk.,
     • Mason Krukker – Det trenger ikke å være steril, bare ren. Trenger du å fjerne lokket en gang en dag å la gasser ut. Hvis du trenger, kan du ta dem her.
     • Burping Lokk – Dette er ikke en nødvendighet, men gjør som enklere fordi dette lokket betyr at du kan gange unna uten noen gang å ha for å slippe gasser.
     • Gjæring Steiner – Disse glass steiner holde maten fra flytende til toppen. De er vanligvis nødvendig for matvarer som surkål eller dips, men er svært nyttig for grønne bønner og pickles!,

     Det er Ingen Måte Min Gutt er å Spise Fermentert Mat…

     jeg hører deg! Og sannheten er, de kan ikke spise den med en gang, spesielt hvis gjæret/probiotiske matvarer er helt nytt for din familie. De vil sannsynligvis trenger å se deg spise det mange ganger, koke litt sammen, og ikke har noe press til å prøve det før de må. Se dette innlegget på tips for matlaging med barn.

     Som med alle nye matvarer med barn, spesielt kresen eaters, kan det ta mange forsøk og konsistens. Det kan ta å berøre, skjæring, lukte og slikke den probiotiske matvarer før de er villige til å spise dem., Mens jeg tror probiotiske matvarer er helt utrolig, og verdt innsatsen, men de kan også være et langsiktig mål. Begynn enkelt og se hvor det går. På et minimum, disse matvarer er veldig bra for deg også!

     Hvis probiotiske matvarer og fermentert mat er et helt nytt konsept for deg, å ta deg tid med å begynne å tenke på hvordan du kan innarbeide disse i familiene deres måltider.

     For småbarn, kan du være i stand til å blande litt i potetmos eller yoghurt. Eller, for eldre barn, kanskje det er en del av en snack når de kommer i sultne etter en lang skoledag! For familien min, dette er et arbeid som pågår., Jeg ønsker ikke å tvinge noe eller skape negative erfaringer, men jeg ønsker å introdusere barna mine til mat som jeg vet er utrolig for deres voksende organer.

     Nå er det din tur, jeg ønsker å høre fra deg… Er du villig til å prøve gjæret og probiotiske matvarer? Er du allerede bruker noen? Fortell meg i kommentarfeltet nedenfor!

     Referanser for Matvarer med Probiotika for Barn

     3. Donovan SM & Shamir R (2014). Introduksjon til yoghurt i ernæring initiativ og den Første Globale Toppmøtet om de helsemessige virkninger av yoghurt., American Journal of Clinical Nutrition 99(5 Suppl):1209S-1211S

     4. Parvez S, Malik KA, Ah Kang S, & Kim HY (2006). Probiotika og deres fermenterte matvarer som er gunstig for helsen. Journal of Applied Mikrobiologi 100(6):1171-1185

     Alisha Grogan er en lisensiert ergoterapeut og grunnlegger av Ditt barns Bordet. Hun har over 14 års erfaring med ekspertise innen sensorisk prosessering og fôring utvikling i babyer, småbarn og barn. Alisha også har 3 gutter på sin egen hjemme. Les mer om henne her.

  Videos

  1. Xbox Games Showcase Extended
  (Xbox)
  2. Inside with Brett Hawke: David Marsh
  (Inside with Brett Hawke)
  3. National Farmers Union Convention 2022 Denver, Colorado
  (Kate's Ag - Farm to Fashion)
  4. The Choice is Ours (2016) Official Full Version
  (The Venus Project)
  5. Inside with Brett Hawke: Anton McKee
  (Inside with Brett Hawke)
  6. Inside with Brett Hawke: Tom Dolan
  (Inside with Brett Hawke)

  Top Articles

  You might also like

  Latest Posts

  Article information

  Author: Terrell Hackett

  Last Updated: 09/06/2022

  Views: 6179

  Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

  Reviews: 87% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Terrell Hackett

  Birthday: 1992-03-17

  Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

  Phone: +21811810803470

  Job: Chief Representative

  Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

  Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.