Zet ook de knop om (2024)

Nederland gaat voor groen

Samen hebben we een missie: Nederland klimaatneutraal in 2050. Klimaatneutraal betekent dat we als land geen effect hebben op het klimaat. En dat we de opwarming van de aarde tegengaan. Zodat we er veilig kunnen wonen, leven en werken. 2050 klinkt ver weg. Toch moeten we nu al in actie komen. Dat kan al met met kleine stappen. Bijvoorbeeld door vaker de fiets te pakken. Maar ook de grote stappen zijn nodig. Zoals de manier waarop we energie opwekken veranderen.


Zet ook de knop om (7)Zet ook de knop om (8)

Over Zet ook de knop om

Onze aarde warmt op. Dat heeft schadelijke gevolgen voor het leven van mensen, dieren en de natuur. We werken al hard om die snelle verandering af te remmen. Maar we moeten nog meer doen. Veel Nederlanders willen iets doen maar weten niet goed waar te beginnen. Met Zet ook de knop om laten we daarom zien wat mensen thuis en bedrijven en organisaties kunnen doen. En helpen we ze op weg met tips en advies.

Lees meer over deze website

Zet ook de knop om (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 6069

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.