Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky a dotazyChci do Ameriky (2024)

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (1)

Petr Novák, ? V tento den byla naposledy zkontrolována platnost informací uvedených v článku. Pokud jste v něm našli chybu, napište ji prosím do komentářů. Děkuji. :-) aktualizováno ESTA, otázky a odpovědi

Registrace ESTA umožňuje cestování do USA bez víz. Stačí vyplnitjednoduchý internetový formulář, uhradit poplatek amůžete vycestovat do Ameriky. Vtomto článku se dočtete kdo všechno může cestovat do USA bez víza, jak má postupovat ajaké podmínky musí splnit.

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (2)

  1. Co je ESTA / Visa Waiver Program?

    ESTA je zkratka pro Electronic System for Travel Authorization, vpřekladu Elektronický systém cestovní registrace. Systém vněkterých případech nahradil víza B-1/B-2, okterá musel dříve žádat každý, kdo chtěl odcestovat do USA. Takto stačí vyplnit na internetu formulář, zaplatit poplatek, počkat amůžete odcestovat.

    Zjednodušené cestování mají všechny země vrámci bezvízového programu (vizte níže) známého jako Visa Waiver Program (VWP).

  2. Kdo může do USA cestovat na ESTA?

    Vycestovat přes ESTA můžete za předpokladu, že do USA jedete za účelem obchodní cesty nebo turistiky adoba vašeho pobytu nepřekročí 90dní.

    Zároveň musíte být obyvatel České republiky, Slovenska nebo některé zdalších způsobilých zemí (vizte níže). Posledním důležitou podmínkou je držení biometrického cestovního pasu.

    Od ledna 2016 nemohou do USA vycestovat na ESTA osoby, které vposledních 5 letech navštívily Irák, Írán, Súdán čiSýrii. Tyto osoby musejí vždy žádat ovízum.

  3. Kde vyplnit cestovní registraci ESTA do USA?

    Cestovní registraci vyplňujte pouze avýhradně na oficiální stránce https://esta.cbp.dhs.gov/. Na internetu funguje několik zprostředkovatelů, kteří si za vyplnění účtují více.

    Oficiálně se má ESTA vyplnit nejpozději 72 hodin před odletem, nicméně vyhodnocení registrace je obvykle záležitostí minut.

    • Při vyplňování doporučuji postupovat dle tohoto návodu.
  4. ESTA azamítnuté turistické vízum do USA

    Mohu cestovat do USA na ESTA, když mi bylo zamítnuto turistické vízum B1/B2 do USA?

    Ne. Pokud vám byla zamítnuta žádost oturistické vízum, již do USA nemůžete cestovat přes program ESTA. Je nutné opět žádat oturistické vízum.

  5. Kolik stojí cestovní registrace ESTA ajak ji zaplatit?

    K úhradě poplatků je nutné použít platební kartu – buď debetní, nebo kreditní. Nenechte se zmást anglickým výrazem credit card. Jestliže vlastní kartu nemáte, poproste ozaplacení někoho blízkého. Vtakovém případě vám doporučuji si vlastní kartu zajistit – vUSA se bez ní prakticky neobejdete.

    Poplatek za úspěšně schválenou ESTA činí celkem $21 (464Kč) se skládá ze dvou částí:

    💵 Poplatek za zpracování

    Činí $4 (88Kč) aje účtován každému, kdo vyplní formulář ESTA.

    💶 Poplatek za schválení

    Dalších $17 (375Kč) je strženo pouze těm, kterým byla ESTA schválena aje jim umožněno odcestovat do USA.

  6. Jaká je platnost ESTA? Kdy ji musím vyplňovat znovu?

    Standardní platnost ESTA jsou 2 roky ode dne jejího schválení, případně do okamžiku konce platnosti cestovního pasu. Záleží, co nastane dříve.

    Platnost ESTA skončí také vokamžiku, kdy si získáte nový cestovní pas, změníte si jméno, pohlaví, občanství, nebo se změní odpověď na jakoukoliv otázku vžádosti.

  7. Znamená schválená ESTA povolený vstup do USA?

    Nikoliv! ESTA je pouze cestovní registrace avpřípadě schválení vám umožňuje do Spojených států amerických vycestovat.

    Po příletu budete na první letišti absolvovat pohovor simigračním úředníkem, který rozhodne, zdali vám povolí vstup do USA, činikoliv.

  8. Členské země amerického bezvízového programu

    S platností k21.lednu 2023 jsou členy Visa Waiver Program tyto země, jejichž obyvatelé mohou cestovat na ESTA:

    • Andorra, Austrálie, Belgie, Brunej, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chile, Chorvatsko, Irsko, Island, Itálie, Japonsko, Jižní Korea, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Nový Zéland, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, San Marino, Singapur, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Tchaj-wan aVelká Británie.
  9. Musím schválený formulář ESTA tisknout?

    Schválená registrace se tisknout nemusí, americká strana má veškeré údaje vsystému abez problémů si je dohledá. Přesto doporučuji si pro jistotu na email nebo do telefonu uložit číslo registrace.

  10. Musím žádat oESTA, když přes USA jen projíždím?

    Ano, oESTA musíte žádat ivpřípadě, kdy vUSA přestupujete na letišti nebo zemí projíždíte.

    Pokud cestujete třeba potrase Praha – New York – Belize, je třeba mít schválenou cestovní registraci ESTA.

  11. Co mám dělat, když potřebuji vUSA být déle než 90dní?

    V takovém případě musíte požádat ovízum do USA. Přes cestovní registraci ESTA není možné cestovat na dobu delší než 90dní.

  12. Již jsem vUSA achci pobyt prodloužit na více než 90dní. Co mám dělat?

    Prodloužení pobytu není možné, Spojené státy americké je třeba opustit apoté se vrátit. Podrobnější informace se dočtete v tomto článku.

  13. Mohu cestovat na ESTA, když nemám zpáteční letenku?

    Jednosměrná letenka do USA je pro ESTA (resp. Visa Waiver Program) málo. Musíte mít buď zpáteční letenku, nebo navazující letenku do třetí země.

ESTA

  1. ESTA do USA: Podmínky, poplatky a dotazy
  2. Návod: Jak vyplnit formulář ESTA
  3. Jak ověřit platnost cestovní registrace ESTA
  4. Podvodné stránky s ESTA
  5. Jak dlouho platí ESTA do USA
  6. Jak zaplatit ESTA do USA
  7. Překročení povolené délky pobytu na ESTA
  8. Zamítnutá žádost o vízum do USA a cesta na ESTA
  9. Přestup na letišti v USA: Je třeba žádat o ESTA?

Diskuze k článku (830)

Zobrazit 780 starších komentářů

F

Franta
12.12.2022v21:53

@Martin:
Pokud je společnost nová, tak nejspíš ještě není na seznamu “povolených” pro ESTA.
Jestli se nepletu, tak údaje oletu jsou nepovinné, takže by nemělo vadit, že je nevyplníš. Letecká společnost by tě měla sama nahlásit.

Odpovědět

P

Pavel
20.12.2022v15:43

Zdravim, momentalne mam platnou registraci ESTA (plati jeste rok apul), 2x jsem byl vUSA. Kdyz bych si zazadal ovizum B2 aznejakeho duvodu by mi zamitli, bude mi nadale platit ESTA? Vroce 2010 mi zamitli vizum dle clanku 214 (b)…

Odpovědět

A

Anna
3.1.2023v22:09

jsem zaseklá už vprvním kroku, kdy chci nahrát pas. Strašně dlouho se to tam nahrává apak mě to stejně nepustí dál. Máte stím někdo zkušenost?

Odpovědět

O

OP
4.1.2023v10:10

@Anna: Koukám asfotografií pasu je asi nějaká novinka. Vroce 2021 jsem vyplňoval aještě to nebylo. Tak uvidíme jestli někdo poradí….

Odpovědět

A

Aleš
18.1.2023v12:08

Máme vplánu cestovat poUSA autem. Chceme si iudělat na pár dní výlet do Kanady. Nevíte někdo, jak je to spřejezdem hranic autem tam izpět? Co je potřeba vyplnit, je třeba zažádat oregistraci eTA? Je třeba to nějak zmínit ivregistraci ESTA apod.? Někdo nějaké zkušenosti? Díky.

Odpovědět

F

Franta
20.1.2023v19:59

@Aleš:
Kcestě autem zUSA do Kanady není eTA třeba, osobně vyzkoušeno v2019 (někde jsem tu otom psal). Na hranici se jen zeptají na pár otázek apokud je vše vpořádku, tak průjezd povolí.
Vpůjčovně si jen ověřte, že sautem do Kanady můžete. Ale drtivá většina půjčoven to povoluje, uMexika je to trošku horší.

Odpovědět

D

David Lančarič
25.1.2023v9:17

Překročil jsem pobyt vUSA ojeden den. Je to velký problém?

Odpovědět

F

Franta
25.1.2023v21:03

@David Lančarič:
Je to problém. Jestli velký, to nedokáži posoudit. To ti řekne imigrační, až tam příště poletíš. Může to přejít, ale teky ti to může dát “sežrat”.

Odpovědět

Dobrý den,
ráda bych jela do USA kvůli stáži, která ale potrvá méně než 90dní. Jakou kolonku cíle cesty byste uESTA zaškrtl?

Odpovědět

F

Franta
7.2.2023v20:43

@Klára:
Před zaškrtáváním kolonky bych si na https://www.uscis.gov/ zjistil, zda se daná stáž dá absolvovat na ESTA.

Odpovědět

S

Shark
11.3.2023v17:28

Zeptám se knárodnímu identifikačnímu číslu, našeptávač na oficiálních stránkách ESTY říká, že se má vyplnit číslo občanky, ale tady vnávodu je rodné číslo. Co je tedy správně? Nebo je to jedno?

Odpovědět

L

Libuše
19.3.2023v13:38

Dobrý den,
byla jsem vUSA loni, mám tedy ještě platnou ESTU. Chci se Vás zeptat, pokud jsem loni byla ještě zaměstnaná aletos už jsem vdůchodu aletím letos jinak než loni musím něco vESTĚ měnit? Myslím aktualizovat. Loni jsem letěla soukromě aza neteří do Virginie potom jsme cestovaly. Letos pojedu scestovkou na poznávací zájezd. Děkuji, Líba

Odpovědět

A

Alice
8.4.2023v9:21

Dobrý den, mám dotaz, mám ESTU zloňského roku, kde je uvedená celá rodina aletos cestují jen dvě osoby zdané rodiny . Je to platné amůžeme vycestovat ? Děkuji

Odpovědět

F

Franta
8.4.2023v12:11

@Alice:
Ne, určitě nemáš ESTA, kde je celá rodina. Každý má svou vlastní se svým confirmation number. Ty jsi maximálně udělala skupinovou žádost, která usnadní platbu, zaplatíš najednou za všechny. Je jedno, jestli pojedou všichni nebo jen někdo.

Odpovědět

A

Alice
9.4.2023v19:04

@Franta
Ok, díky.
Já jen, že loni jsme na tento jediný dokument od ESTY jako rodina vycestovali ( uvedené jméno, application number, pass. num., jako status – Authorization Approved a Expires + potvrzení platby). Tak mě jen zajímalo, zda když je tam platnst ještě rok na něj můžeme vycestovat nebo zažádat znova?

Odpovědět

G

Gabriela
19.4.2023v23:15

Dobrý den, ve skupinové žádosti oESTU jsem udělala chybu ve vyplnění ojméně rodiče -místo jména matky jsem napsala své. Zatím sice čekám na vyřízení, ale bude nutné asi podat novou žádost jen na tu 1 osobu, že? Moc děkuji

Odpovědět

I

Ivana
27.5.2023v17:45

nezadala jsem do formuláře ESTA zaměstnání – jsem OSVČ. Je to problém?

Odpovědět

V

Vaclav
6.6.2023v18:19

@Ivana: muzete jit apravdepodobne pujdete kdelsimu vyslechu. Adresa zamestnani je ve Vasem pripade bud adresa bydliste nebo firmy pro kterou jako osvc pracujete.

Odpovědět

R

Renata
13.6.2023v19:05

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na informace ohledně turistického viza. Byla jsem na vizum B26 měsíců vKalifornii. (prosinec 2022-kveten 2023). Chtěla bych ještě navštívit Miami na týden vlétě. Myslíte, že by se vstupem mohl být problém? Popřípadě jak dlouho počkat na další vstup do usa? Děkuji za odpověď.

Odpovědět

M

Milan Nedavaška
20.6.2023v16:56

Ahoj, mám ověřenou aplatnou Estu, avšak vzhledem kdalší cestě se mi mění adresa destinace. Dočetl jsem se, že vyžadují provést aktualizaci, ale nepřišel jsem na to kde ajak. Můžete mi prosím poradit. Děkuji.

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (3)

Petr Novák
21.6.2023v10:12

@Milan Nedavaška: Ahoj Milane, pokud se mění adresa destinace, tak novou ESTA nepotřebuješ. Potřeboval bys ji vpřípadě, kdy budeš mít třeba nový cestovní pas, nebo by ti posledně byl odepřen vstup do USA.

Odpovědět

M

Martina
21.6.2023v13:27

@Petr Novák Ahoj Petr, prosím vieš mi poradiť, keď som vschválenej žiadosti uviedla destináciu Los Angeles, čomala byť pôvodne, ale mení sa to na New York – nebude stým problém? Treba to tam nejako zmeniť? ďakujem

Odpovědět

@Martina: Ahoj Martino, nemusíš mít obavy, stímto problém nebude.

Odpovědět

L

Lenka
9.8.2023v1:12

Zdravím, mám vplánu navštívit nejlépe na 3 měsíce kamarádku srodinou. Jsem OSVČ mám ale dluh za zdravotním cca 40tis. Může to být důvod kotočení domů? Akolik je dobré mít cca na účtu? Koukají na účet vždy nebo namátkově? Děkuji za odpovědi.

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (5)

Petr Novák
14.8.2023v9:53

@Lenka: Ahoj, problém to není, protože se odluhu ani nedozví. Na účtu je třeba mít nejméně tolik peněz, aby to isrezervou pokrylo náklady na dobu pobytu. Žádná pevně daná částka není, sami se do tvého bankovního účtu nepodívají.

Nicméně pokud pojmou podezření, požádají tebe ovýpis zúčtu / doložení, kolik tam máš. Pokud to bude málo, nemusí vás pustit.

Odpovědět

J

Janka
31.8.2023v21:32

Ahoj, prosím, máte ESTa pro tranzit, změnili nám let avAtlantě místo 4 hodin budeme celý den. Můžeme opustit letiště, když máme jen tranzitní Estu? Apoprosím ještě ojednu radu, kdyby nám náhodou ztratili zavazadlo, zjistíme to už vUSA připřestupu – tam si musím zavazadlo vyzvednout aznovu odbavit, že? Ok, když nám ho náhodou ztratí, jak to budeme řešit? Mám ztoho docela vítr:o). Moc díky.

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (6)

Petr Novák
1.9.2023v10:11

@Janka: Ahoj Janko, určitě můžete opustit letiště apodívat se do města. To není žádný problém. Když vám ho ztratí, tak to řešte na přepážce, dopraví vám ho do cílové destinace. :-)

Odpovědět

K

Kuba
12.9.2023v14:08

Dobrý den,
mám dotaz na otázku rodičů ve formuláři ESTA. Proč přesně je to zajímá atak dále. jde oto že se sotcem nevídám jako znám jeho jméno ale nestýkáme se, tak proč bych ho tam psal. ? Musím nebo proč přesně to tam je ?
Děkuji

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (7)

Petr Novák
12.9.2023v15:32

@Kuba: Dobrý den,

zajímá je to čistě kvůli prověření, kdo jste. Můžete tam napsat jméno biologického, nebo “adoptivního” otce. Nejde jim onic jiného, než oto odfiltrovat zUSA lidi, kteří si nepřejí pustit do země. Teoreticky se totiž může stát, že rodiče žadatele oESTA vUSA žijí, spáchali zločin, pobývají tam načerno – aexistuje předpoklad, že žadatel chce dělat to samé.

Odpovědět

J

Jakub
19.9.2023v17:49

Ahoj, prosím jen oradu. Raději bych pro jistotu měl ESTU dříve, než koupím letenky abooknu ubytování,
jelikož nebudu ale mít ještě letenky, nebudu znát přesný datum ani ubytování na první noc. Nemůže mít nevyplnění těchto informaci nějaký vliv na schválení, čineschválení? Nebo je vhodnější nejdříve koupit letenky, zjistit přesné datum abooknout ubytování aaž pak se pustit do Esty avyplnit ji komplet? Děkuji! :)

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (8)

Petr Novák
20.9.2023v9:35

@Jakub: Ahoj Jakube, tyhle otázky nemají na schválení ESTA až takový vliv. Ono to jde udělat itak, že tam napíšeš předpokládané číslo letu aubytování. Člověk míní, život mění! :)

Odpovědět

R

Robo
20.9.2023v12:52

@Jakub: AHoj, my sme to robili presne tak isto. Najprv ESTA anevyplnali sme tie udaje, kedze sme ich nevedeli. ESTA schvalili bezproblemov. Aaz nasledne sme kupovali letenky azabezpecovali ubytovanie. Na ubytovanie sa pytali pri pohovore na imigracnom, tak som zeuroobalu vytiahol vytlacene vsetky rezervacie cez booking aukazal som ich imigracnemu…. Ziadna dalsia otazka. Celkovo velmi pomohlo, kedze sme sliroad trip pozapade, mal som vytlaceny itinerar na jednej A4 arezervacie ubytka…..

Odpovědět

D

Dagmar
1.12.2023v1:24

Dobrý večer, chci se zeptat. Chceme letět se synem na Floridu navštívit mou svagrovou na 10.dni.Ale syn byl vminulosti trestně stihan. Pustí ho do USA? DĚKUJI

Odpovědět

P

Petr
23.1.2024v21:17

Ahoj, máte někdo zkušenost scestou do USA, kdy jste před tím navštívili Kubu? Je tam nějaký problém sudělením ESTA anebo na imigračním? Díky, P.

Odpovědět

R

Rudolf
4.2.2024v16:37

Vyplnil jsem dotazník ESTA, zaplatil jsem, vypnul jsem počítač, ale nevytisknul jsem si vyplněný formulář.
Najdu někde ten svůj vyplněný formulář? Díky Ruda

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (9)

Petr Novák
8.2.2024v15:15

@Rudolf: Kvaší cestovní registraci se můžete vrátit na webu https://esta.cbp.dhs.gov/

Odpovědět

P

Petr
13.2.2024v18:21

Ahoj, mame stale platne ESTA zminuleho roku, Ve vegas probehla svatba ale vCR sme ji zatim nezlegalozovali, cili stale se jmenujeme stejne astatus stejny jako pri zalozeni ESTA vcetne platnych pasu. Letos poletime do New Yorku, chapu to tak ze je vporadku letet na stale Platnou ESTU anase pasy ktere byly pouzity pro vyrizeni ESTA vloni? Diky .

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (10)

Petr Novák
15.2.2024v11:46

@Petr: Ahoj Petře, pokud cestujete na stejné doklady asvatba nebyla legalizována, tak můžete jet na původní ESTA. :-)

Odpovědět

P

Petr
15.2.2024v20:35

@Petr Novák:
Diky moc, myslel sem si to ale utripu do USA nenechavam nikdy nic nahode :)
Petr.

Odpovědět

L

Lenka
2.3.2024v18:49

Dobrý den.
Prosím poradíte mi na tyto dvě otázky přivyplňování ESTY?
6) Hledáte vsoucasné dobe vUSA zamestnání, prípadne byli jste vminulosti vUSA zamestnáni bez predchozího povolení od vlády USA?

8) Zustali jste nekdy na území USA podelší dobu, než na kterou jste meli povolení udelené vládou USA?

Byli jsme smanželem vUSA 1998-2000 . Samozdřejmě, že jsme zde načerno pracovali. Nikdy jsme neměli žádný problém anebyli jsme vyhoštěni. Nyní si chceme sdětma projet západ ,ale bojím se vESTA uvést nepravdivé informace ataky aby nebyl problém na emigračním kde asi onás vědí zminulosti vše.
Když jsem totiž do ESTY zaškrtla pravdivé informace vyskočila mi hláška VÝSTRAHA ajestli chci opravdu pokračovat ve vyplňování.

Moc děkuji za odpověď Lenka

Odpovědět

M

Miroslav
8.3.2024v8:40

Zdravím, před chvílí jsem vyplnil žádost ESTA, poslední požadavek je zaplacení poplatku, jenže když jsem zadal “uhradit”, nenabídla se mi žádná možnost úhrady, pouze informace, že se platí kartou. Jak mám tedy poplatek uhradit, aby moje žádost odešla ke schválení?
Díky za rychlou odpověď.

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (11)

Petr Novák
8.3.2024v9:53

@Miroslav: Dobrý den, to je zvláštní. Nepřehlédl jste tlačítko pro zaplacení?

Odpovědět

m

miroslav
8.3.2024v11:23

@Petr Novák: Tak žádné se tam nikde nenabízelo, je to divné.

Odpovědět

M

Miroslav
8.3.2024v11:30

@Petr Novák: Jak teď tedy dál pokračovat? Myslíte, že bych tu ETSA nějak dořešil osobní návštěvou na ambasádě USA? Bohužel neletím do USA, ale mám tam letenku spřestupem vHoustonu, prý musím mít ESTA taky.

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (12)

Petr Novák
8.3.2024v11:37

@Miroslav: Osobní návštěva není potřeba. Postupujte následovně:

1.) Jděte na https://esta.cbp.dhs.gov/ aklikněte na Continue Existing Application, tím se přihlásíte do již vyplněné registrace. Zkuste ji dokončit azaplatit.
2.) Pokud by to nepomohlo, vytvořte registraci novou. Ničemu nevadí, že budete mít dvě.

Odpovědět

M

Miroslav
8.3.2024v15:07

@Petr Novák: Tak na třetí pokus se to nakonec podařilo. Chyba asi byla vdlouhém načítání, které se nakonec načetlo. Sice se mi poté zobrazilo, že Registrace nevyřízena, protože nebylo možné rozhodnout okamžitě, arozhodnutí bude do 72 hodin. Pod tím se již ale ukázalo Platba byla zadána, tak jen doufám, že vše proběhlo správně aneplatil jsem zbytečně. Vkaždém přípdaě díky za pomoc, zdravím.

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (13)

Petr Novák
11.3.2024v12:24

@Miroslav: Výborně, to jsem rád, že se ESTA podařila. Přeji šťastnou cestu. :-)

Odpovědět

A

Anna
14.3.2024v14:05

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Zařídila jsem ESTA pro vycestování do USA, nyní potřebuji změnit číslo OP. Je možné zpětně změnit tento údaj?

Děkuji za odpověď
Blatníková

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky adotazyChci do Ameriky (14)

Petr Novák
15.3.2024v22:08

@Anna: Dobrý den, zpětně měnit číslo občanky není nutné. :-)

Odpovědět

A

Anna Vágnerová
28.3.2024v22:51

Dobrý den, mám dotaz ohledně ESTA. Bohužel jsme museli zrušit ze zdravotních důvodů svatební cestu do Ameriky. Letenky, ubytování atd. Naštěstí nám peníze navrátili. Avšak netuším, jak je to se schválenou Estou. Je třeba to zrušit? Nahlásit, že do Ameriky nepřicestujeme? Či to máme nechat pouze propadnout? Předem děkuji za odpověď.

Spozdravem,
Anna Vágnerová

Odpovědět

Cestovní registrace ESTA do USA: Podmínky, poplatky a dotazyChci do Ameriky (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5762

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.