OK - dansk energiselskab til private, erhverv og offentlig (2024)

Nej, du kan desværre ikke beregne dit elforbrug med OK's kWh-beregner. For at bruge beregnerens elpris som sammenligning med din nuværende elaftale, er det letteste at kigge på din seneste årsopgørelse for dit strømforbrug.

En af årsagerne til, at det ikke er så enkelt at beregne sit elforbrug er, at nogle husstande eksempelvis bruger el eller en varmepumpe til at opvarme deres hus med, mens andre husstande ikke bruger el som en del af opvarmningen. Derfor er det ikke så simpelt at foretage en beregning af sit elforbrug.

I virkeligheden er der mange faktorer der afgører dit reelle elforbrug:

  • Antal personer i husstanden
  • Størrelsen på huset
  • Hvor mange elapparater, der er i husstanden
  • Hvor energibesparende elapparaterne er
  • Elforbrugsvaner - herunder om du/I er gode til at slukke for elapparater, der ikke er i brug

Hvis du virkelig ønsker at beregne dit elforbrug ned til mindste detalje, er der hjælp at hente ved at bruge diverse onlineværktøjer, som kan hjælpe processen. Det kræver dog ofte, at du indtaster dine elforbrugstal for alle dine apparater i husstanden.

En alternativ metode kan være at sammenligne din seneste elregning, med nogle gennemsnitstal for den danske befolkning for derved at få et idé om, hvorvidt der kan være penge at spare på elforbruget. Hos OK har vi samlet nogle vejledninger, som forhåbenligt kan hjælpe dig videre.

Læs mere om normalt elforbrug i lejlighed

Læs mere om normalt elforbrug i hus

Læs også: Sådan sparer du på strømmen

OK - dansk energiselskab til private, erhverv og offentlig (2024)

FAQs

OK - dansk energiselskab til private, erhverv og offentlig? ›

OK er et selvstændigt andelsselskab ejet af cirka 11.600 forhandlere og kunder. Mere end 80 procent af OK er ejet af selvstændige brugsforeninger, erhvervsvirksomheder, landmænd og ganske almindelige forbrugere. Coop-ejede butikker står tilsammen for den resterende ejerandel på cirka 20 procent.

Er Coop og OK det samme? ›

Energiselskabet OK køber nu halvdelen af kriseramte Coop Danmark, der står bag Super Brugsen, Kvickly og 365 Discount. Samtidig sløjfes dagligvarekoncernens planer om en ny kæde under navnet ”Coop”. Det skriver de to selskaber i en pressemeddelelse.

Hvem ejer Energiselskabet OK? ›

OK er et dansk andelsselskab

I OK har vi ingen aktionærer. Vi er et 100 % dansk andelsselskab ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere, som alle kan have indflydelse og bidrage til vores udvikling.

Hvem ejer OK Plus? ›

OK Plus A/S er ejet af OK a.m.b.a. OK Plus A/S er kædekontor for 66 OK Plus butikker.

Hvad hed OK før? ›

Først i 1998 blev OK a.m.b.a. OK's officielle navn. Indtil da hed virksomheden Olieselskabet Danmark. OK kommer af Olie Konsumenterne, som var en svensk virksomhed. Denne virksomhed var aktionær i det daværende OK Olie A/S.

Er Coop dansk eller svensk? ›

Coop amba
Grundlagt1896
HovedsædeAlbertslund, Danmark
Regnskab
OmsætningDKK 39 mia. (2021)
12 more rows

Er OK en del af andel energi? ›

OK er et dansk andelsselskab, som er ejet af 11.600 andelshavere. OK er ejet af kunder og forhandlere og er det eneste energiselskab, hvor alle kunder har mulighed for at blive andelshavere og dermed medejere. Tak for din feedback.

Hvor mange kunder har OK? ›

OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab, ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere.

Hvem startede OK? ›

Hvornår blev OK stiftet? ​OK blev stiftet den 1. januar 1978 og er en fusion af 7 danske selskaber, nemlig Dansk Andels Kulforretning, Fyns Kulindkøbsforening, Sydjydsk Andels Olie, Aabenraa Tanklager, Aalborg Kul-og Olieimport, Kommunernes Kulkontor og OK Olie A/S. Tak for din feedback.

Hvor mange ladestandere har OK? ›

Hos OK har vi mere end 1.700 offentlige ladepladser fordelt over hele landet, og vi udvider hele tiden. Der altid en ladestander i nærheden, når du er på farten.

Hvorfor hedder OK OK? ›

Den etymologiske oprindelse af ordet er til diskussion, men det er en udbredt opfattelse, at O.K. er en forkortelse for oll korrect, en bevidst fejlstavning af det engelske udtryk all correct (som løst oversat betyder "alt i orden"). Første gang O.K. stod på tryk var lørdag den 23. marts 1839.

Hvad ejer OK? ›

OK har en række datterselskaber: Danoil Exploration, OK Plus, Kamstrup-koncernen, EnergiData, OK Energiteknik, Samfinans og det delvist ejede Samtank.

Hvad laver OK? ›

OK Plus er en kæde af convenience-butikker, der er til for dig, som ønsker at spare tid og energi. Vores butikker tilbyder et stort udvalg af varer, der dækker dine spontane behov såvel som de små daglige indkøb.

Hvornår trækker OK penge? ›

Den sidste rettidige betalingsdag er den 1. i måneden efter opgørelsesdatoen.

Hvad koster fyringsolie ved OK? ›

OK's aktuelle listepris på fyringsolie er 17.157,- kr. pr. 1.000 liter. Vær dog opmærksom på at du også får rabat på den fyringsolie du bestiller hos OK.

Hvad koster benzin på OK i dag? ›

Du kan tanke blyfri 95 på alle vores tankstationer. 17,59 kr. Pris pr. liter 17,59 kr.

Hvilke kæder ejer Coop? ›

Du møder Coops kæder Kvickly, SuperBrugsen, Brugsen, 365discount og Irma landet over - fra store varehuse til lokale nærbutikker. Vi har tilsammen omkring 1.000 butikker.

Hvem ejer OK tanken? ›

OK er et selvstændigt andelsselskab ejet af cirka 11.600 forhandlere og kunder. Mere end 80 procent af OK er ejet af selvstændige brugsforeninger, erhvervsvirksomheder, landmænd og ganske almindelige forbrugere. Coop-ejede butikker står tilsammen for den resterende ejerandel på cirka 20 procent.

Hvilke firma bliver til Coop? ›

Indtil sidste år havde man Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta, 365discount, Irma, Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD. Det bliver reduceret til Coop, 365discount og Brugsen. Coop-koncernen har haft et særdeles svært 2022, hvor prisforhøjelser hos leverandører har medført et stort fald i indtjeningen.

Hvilke mærker ejer Coop? ›

  • Egne mærker. Coop. Änglamark. Coop 365 Økologi. Coop 365 Minirisk. X-tra. Smag forskellen. C. Irmas. Irmas hverdag. Friends. Mustang. Cottonfield. Jackpot. enkel.
  • Kvalitetssikring.
  • Sikkerhedsdatablade.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6551

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.