Sretan rođendan mama - Poruke i čestitke za rodjendan mami (2024)

Vrijeme je za mamin rođendan? Bez obzira na godine, rođendan vaše majke je uvijek važan dan u godini.

Možda ne postoje riječi kojima možete opisati svojoj majci ljubav koju osjećate prema njoj. Mama je uvijek tu za vas i za vaše potrebe, bez obzira kakve su.

Mama je anđeo, dar od Boga, koji pazi na nas, ona je uvijek tu čak i kada tata nije tu. Oslanjamo se na nju uvijek kad nam je pomoć potrebna. Mama nas štiti i vodi kroz svaku fazu našeg života. Njeni savjeti su od neprocjenjive vrijednosti.

Čestitajte mami sretan rođendan na poseban i individualan način. Na ovoj stranici smo pripremili najljepše rođendanske čestitke za mamu.

Sadržaj stranice

Poželite mami sretan rođendan posebnom čestitkom

Sretan rođendan mama - Poruke i čestitke za rodjendan mami (1)

Zar postoji nešto ljepše od osmijeha na maminom licu i sreće. A sreća su upravo djeca koju je odgajala. Zato ne zaboravite na mamin rođendan, iznenadite je barem malim gestom. Definitivno će se osjećati kao da ste joj poklonili cijeli svijet.

A ukoliko nemate novca, možete improvizirati. Dajte joj čestitku koju ste izradili sami. Ispišite lijepe riječi i čestitajte joj rođendan nekom od posebnih čestitki.

Lijepe čestitke za mamu

Odaberite poruku koju želite da pošaljete, te zatim odaberite i servis ( Whatsapp, Viber, Messenger ili Telegram ) i pošaljite posebnu poruku mami za rođendan.

Mila moja majko, svaki dan proveden sa tobom za mene je pravo zadovoljstvo. Veoma mi prija tvoje društvo, tvoja vedrina zrači nekom neobjašnjivom svetlošću. U svakom trenutku pronađeš onu pravu reč i veoma dobro znaš šta treba uraditi za dobrobit naše budućnosti. Hvala ti na svemu što si uradila za mene, tvoja pomoć mi zaista veoma znači. Neka ti je srećan rođendan!

Duboku u mom srcu leži ljubav prema tebi, iskrena i čista. Tvoja roditeljska ljubav oduvek je bila za mene pravi raj. Ništa ne postoji lepše od toga, voleo bih da naš odnos bude uvek ovakav. Želim ti sve najbolje, puno sreće, radosti i zdravlja, najbolja moja majko. Neka ti je srećan rođendan!

Znaj da si ti najvažnija osoba u mome životu, ti si meni podarila život i zbog toga sam ti beskrajno zahvalan. Uvek si mi beskrajno pružala podršku i bila uvek tu za mene kada mi je teško. Postoji jedan način na koji mogu da ti nadoknadim sve to, tako što ću se truditi da ti svaki dan ulepšam i učinim posebnim. Najboljoj mami na svetu želim srećan rođendan!

Draga moja majko, oduvek si za mene najbolja majka na svetu, u mome životu ne postoji milija osoba od tebe. Ti si oduvek bila u mome srcu i tamo će ti uvek biti rezervisano mesto. Želim ti sve najbolje u daljem životu, neka ti je srećan rođendan!

Putujući kroz život naiđemo na bezbroj „bezizlaznih“ situacija, moja je sreća što kraj sebe imam majku poput tebe, ti si mi pomogla da na najbolji način premostim sve te životne barijere. Tvoji saveti su pravo malo bogatstvo, svaka tvoja reč predstavlja dragocenost. Sa ponosom mogu da kažem da si ti najbolja majka na svetu. Od sveg srca ti čestitam rođendan!

Drago mi je što kraj sebe imam majku na koju uvek mogu da računam i koja mi je saveznik u svakoj prilici. U tebe imam potpuno poverenje, jer si ti osoba koja iskreno voli i koja svoje odluke donosi srcem. Puno te volim, ti si za mene najbolja majka na čitavoj planeti. Neka ti se sve želje ispune, srećan rođendan!

Ne postoji nešto što ne bih uradio zbog tebe, tvoja brižljivost prema meni duboko je urezala neizbrisiv trag u mom srcu. Nikada neću zaboraviti naše najlepše trenutke, dane kada sam bio dete i kada sam bio spokojan. Ti dani za mene su nešto najvrednije što postoji, jer tada sam svo vreme provodio sa tobom. Želim ti još puno lepih i bezbrižnih trenutaka, neka ti je srećan rođendan!

Draga majko, ma koliko god ti bilo teško, uvek možeš da se osloniš na mene, voleo bih da svoje probleme podeliš sa mnom. U nekim situacijama možda neće biti moguće da ti pomognem, ali ću tu biti da ti pružim podršku. Veruj mi, sve je lakše kada to podeliš sa dragom osobom. Neka te sve brige ovoga sveta zaobilaze u širokom luku, želim da se u tvoj život useli beskrajna radost. Srećan ti rođendan!

Ne znam tačno koliko sam ti puta rekao da te volim i da mi veoma značiš kao rodtelj, ali i kao prijatelj. Nije važno koliko puta, brojevi su tu apsolutno nevažni, važne su emocije, osećaji bliskosti. Ti si za mene najbolj majka koja postoji i zbog toga ću ti svakoga trenutka govoriti o svojim osećanjima prema tobom. Neka sreća bude uvek na tvojoj strani, srećan ti rođendan!

Jedino što ti mogu reći da si ti moja majka i da te beskrajno volim i poštujem. Izuzetno cenim sve što si uradila za mene, ti si pravo oličenje brižne i odgovorne majke. Drago mi je što je naš odnos ovako idealan, jer takav treba da bude, odnos dece i roditelja mora biti savršen. Želim ti sve najbolje i neka ti se život pretvori u savršenstvo. Najboljoj majci želim srećan rođendan!

Ti u moj život unosiš boje, daješ sjaj dugi, pokrećeš sunce da se izbori sa oblacima. Ti si moj životni motiv, moja inspiracija i moja podrška na svakom koraku. Ti si izuzetno plemenita i draga osoba i želim ti reći da si ti za mene najbolja majka koju čovek može imati. Želim ti da ovaj predivan dan provedeš u lepom rasoloženju, neka ti je srećan rođendan!

Nekada nas život navede na neke pogrešne odluke i u tim situacijama možemo napraviti pregršt grešaka. Ali, naša ljubav, ljubav majke i deteta, nedodirljiva je za sve ostalo i kao takva predstavlja neopisiv fenomen savršenstva. Draga moja majko, znaj da uvek možeš računati na mene, želim ti puno lepih i radosnih životnih trenutaka. Neka ti je srećan rođendan!

Mila moja majko, kada mi je bilo najteže pružila si mi utehu i poklonila nekoliko nežnih reči od čije topline se sve može istopiti. Otkad znam za sebe ti predstavljaš centralni deo mog života i želim ti reći da sam veoma vezan za tebe. Ne mogu zamisliti jedan dan proveden bez tebe, jednostavno, bez tebe je sve prazno. Želim da znaš da si ti za mene najbolja majka, neka ti je srećan rođendan!

Bez tebe moj život nije potpun, ti si sastavni deo mog života, ti si ono bez čega ne mogu da funkcionišem. Draga moja mati, ti si sve što imam na ovome svetu i tvoju ne bi menjao ni za šta. Drago mi je što sa tobom provodim ove dane i neka ti ovaj rođendan donese puno sreće, zdravlja i lepog raspoloženja. Neka ti je srećan rođendan!

Poruke i čestitke od kćerke ili sina – Sretan rođendan mama

Sretan rođendan mama - Poruke i čestitke za rodjendan mami (2)

Moram ti reći jedno veliko hvala, za srećno detinstvo ova reč je mala. Mala za dane bezbrižne što lete, srećan rođendan ti želi jedno zahvalno dete.

Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snage kada je ona nestajala. Tvoje ime u rečniku stoji pored termina najbolja mama. Srećan ti rodjendan majko…….

Nisi mi nikada rekla kako trebam da živim već si mi to pokazala. Hvala ti za srećno i bezbrižno detinjstvo, i naravno srećan ti rođendan.

Draga moja mama, čestitku ti pišem sama. Želim ti zdravlje i sreću i platu bar malo veću. Sretan ti rođendan.

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda nećeš želeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispuni onoliko snova i želja koliko je dovoljno da budeš srećna! Sretan rođendan.

Neda Ukraden – Sretan ti rodjendan mama ( Video čestitka )

Nije mi teško da budem najbolja, jer me je NAJBOLJA žena i rodila. Srećan ti rođendan.

Zaboravi svu tugu, muku i boli. Na današnji dan samo voli. Nikom ne dozvoli da ti sreću kvari… Srećan rođendan i neka ti se sve što poželiš ostvari.

Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rođendan majka…

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude!

Mnoge stvari su se promenile tokom godina, ali ti si i dalje ona ista divna osoba kakva si oduvek bila. Srećan rođendan mama!

U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći nek ne bude kraja. Radost i sreća, nek’ ispune ti dan, uz najlepše želje, SREĆAN RODJENDAN!

Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje ti može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da… Želim ti srećan rođendan!

Lijepe i originalne čestitke za rođendan

Sretan rođendan mama - Poruke i čestitke za rodjendan mami (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6309

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.